Jurnaliștii arădeni s-au întrecut în ediția cu numărul XV a Cupei Presei la șah rapid

  de Dan Lazăr | 5 January 2022, 8:08 AM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Doi ani au trecut de la ultima ediție a unei competiții sportive dedicate presei arădene, dacă ar fi să excludem întâlnirile selecționatei presei la fotbal cu cea din Timișoara.

  Tot pe tabla de șah s-au duelat, precum în ianuarie 2020, nouă reprezentanți ai mass-media, câștig de cauză, asemenea ultimelor două ediții, având Bogdan Cioara (Fotbal Vest). Cu același număr de puncte, șase, a încheiat întrecerea disputată în sistem elvețian și Simion Todoca (NewsAr), alegerea criteriului de departajare (Buchholz) făcându-se la finalul ultimei runde (la 3 din cele 4 posibilități Bogdan Cioară având punctaj superior).

  Pe podium la această a XV-a ediție a mai urcat Marius Herța (5 pct.), tot Buchholz-ul departajând și ultimul loc în „careul de ași”, câștigat de Ciprian Malița (Arădeanul) în fața lui Mircea Crișan (RomaniaTenis.ro) și Dan Lazăr (SpecialArad), toți cu câte 4 puncte. Trei puncte a acumulat Daniel Dragoș (RomaniaTenis.ro), două puncte a strâns Călin Moga (Sportsin), iar un punct, dar și premiul pentru fair-play, Teofil Grădinaru (SpecialArad).

  De buna organizare s-a ocupat Alin Câmpeanu, președintele Șah Club Vados Arad, care a mai uitat astfel de amărăciunea nedreptății făcute de Primăria Arad, care a uitat că echipa sa a cucerit titlul național în Superliga de șah, dar și a că a avut în 2021 campioni naționali la diferite categorii de vârste.

  Rezultatele Cupa Presei Șah Arad 2021 pot fi vizualizate AICI

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.