luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Polițiștii sunt în căutarea bărbatului care se masturba pe Malul Mureșului

  de - | 26 februarie 2020, 4:45 PM | Urmăriți

  1

  Malul Mureșului (Imagine cu rol ilustrativ) (foto: directproprietar.ro)

  Comunicat. În urma apariției în mass-media a informațiilor despre persoana cu comportament indecent, Biroul de Presă al IPJ Arad face următoarele precizări:

  La data de 25 februarie, în jurul orei 18:27, o femeie a sesizat prin 112 că un bărbat are un comportament indecent pe Malul Mureșului, în zona Polivalentă. De asemenea, femeia a precizat că la momentul apelului, bărbatul nu se mai afla în zonă, întrucât apelanta l-a informat pe bărbatul în cauză că va suna la 112.

  Operatorul 112 care a preluat apelul a solicitat informații despre bărbatul în cauză, pentru a putea fi depistat de patrulele din teren. De asemenea, a îndrumat apelanta să depună o reclamație în scris, iar dacă se mai repetă incidentul să sune la 112 fără a spune persoanei în cauză.

  În ceea ce privește identitatea bărbatului, semnalmentele acestuia au fost transmise polițiștilor din teren și patrulelor de jandarmi, în cazul depistării lui să poată fi luate măsurile legale.

  Este vorba despre un bărbat de aproximativ 1,70 m, șaten, care poartă o șapcă neagră. Acesta ar mai fi fost văzut în zonă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.