joi, 23 mai, 2024

Special Arad Logo

  Polițiștii rutieri arădeni, acțiune la nivel județean

  de Special Arad | 10 martie 2024, 5:15 PM | Știri Arad

  0

  (foto: IPJ Arad)

  Acțiune la nivel județean, 9 martie, sub coordonarea Serviciului Rutier, pentru combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere, în prima parte a zilei, activitățile având loc în mediul rural, iar în cursul nopții, în mediul urban.

  În cadrul acțiunii au fost legitimate 557 de persoane și verificate 496 de vehicule, în timp ce 279 de conducători de vehicule au fost testați pentru consum de alcool și droguri.

  „Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 414 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 175.000 de lei, din care 161 pentru depășirea vitezei legale, 8 pentru abateri ale bicicliștilor, 2 pentru consum de alcool (valoare de până la 0,39 mg./l. alcool pur în aerul expirat), iar celelalte pentru alte abateri.

  Polițiștii au reținut 12 permise de conducere, din care 2 pentru conducere sub influența alcoolului, 2 pentru depășirea vitezei legale, 2 pentru depășiri neregulamentare și 6 pentru alte abateri. Au fost retrase 13 certificate de înmatriculare.

  În cadrul activităților, au fost constatate 5 infracțiuni la regimul circulației rutiere: 2 pentru conducere fără permis, 2 pentru conducere sub influența alcoolului și 1 pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive”, a transmis IPJ Arad.

  Citește și: 8 martie cu violențe în familie, la Arad. Trei femei au cerut ordine de protecție

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.