sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Polițiștii din Sebiș au reținut un tânăr care s-a „jucat” cu o mașină, fără a avea carnet și fără să fie a lui! Mai mult, a și accidentat-o

  de Special Arad | 13 noiembrie 2019, 4:36 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Comunicat. ​Polițiștii orașului Sebiș au reținut un tânăr pentru săvârșirea mai multor infracțiuni. Și anume: ​În noaptea de 11/12 noiembrie a.c., tânărul, de 20 de ani, din Bârsa, ar fi sustras de pe raza localității Șușani un autoturism lăsat neasigurat și cu cheile în contact, cu care s-ar fi deplasat pe raza localităților Prunișor și Sebiș, după care ar fi derapat într-un șanț. Tânărul ar fi abandonat autotursmul, ar fi demontat plăcuțele cu numărul de înmatriculare și ar fi luat cheile din contact și documentele autoturismului, după care, în aceeași noapte, s-ar fi deplasat în localitatea Ignești unde, găsind un autoturism neasigurat, cu cheile în contact, l-ar fi sustras și s-ar fi deplasat în localitatea Craiva, unde l-ar fi vândut cu 50 de euro.
  ​În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și ambele autoturisme au fost avariate.
  ​În baza probatotoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Gurahonț cu propunere de arestare preventivă.
  În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, furt în scop de folosință, conducere fără permis și distrugere.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.