Polițiștii din Peregu Mare au avut o acțiune preventivă la școală

  de Special Arad | 19 November 2022, 1:24 PM | Peregu Mare | Știri Arad

  0

  Comunicat. În cursul acestei săptămâni, polițiștii din Peregu Mare au fost în vizită la școala gimnazială din localitate, unde s-au întâlnit cu 66 de elevi și mai multe cadre didactice.

  Discuțiile cu cei prezenți au avut ca teme bullying-ul, fraudele online și victimizarea minorilor. A fost abordat și subiectul consumului de droguri și substanțe psihoactive, cu accent pe efectele pe termen scurt și lung, asupra sănătății și siguranței personale.

  Acțiunile de prevenire ale polițiștilor arădeni sunt desfășurate permanent, pe toată perioada școlii și vacanțelor.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.