joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Poliţiştii de frontieră arădeni au „pus la punct” și un cetăţean bulgar

  de Special Arad | 3 ianuarie 2017, 12:38 PM | Urmăriți

  0

  Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat un cetăţean bulgar care conducea un autoturism având permisul de conducere suspendat.

  Ieri, 2 ianuarie, la ora 15:00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II-Csanadpalota s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul bulgar Petko P., în vârstă de 29 de ani, conducând un autoturism marca BMW, înmatriculat în Germania.

  Cu ocazia controlului specific, bărbatului i s-a solicitat să prezinte documentele de identitate şi permisul de conducere. Acesta a nu a putut prezenta permisul de conducere, declarând că nu îl are asupra sa. În urma verificărilor efectuate prin Centrul Comun de Contact Giurgiu s-a stabilit că cetăţeanul bulgar deţine un permis de conducere valabil, dar este suspendat temporar din data de 21.12.2013.

  Având în vedere cele constatate, poliţiştii de frontieră arădeni au întocmit acte de urmărire penală pentru infracţiunea de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.