joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Polițiștii continuă informările despre bullying și victimizarea minorilor în școli

  de Special Arad | 23 martie 2022, 12:14 PM | Educaţie | Știri Arad

  0

  Comunicat. Polițiștii Biroului Siguranță Școlară, împreună cu cei de prevenire, continuă activitățile în școlile din municipiu și județ.

  În această săptămână, au fost organizate întâlniri cu elevii Colegiului Național Pedagogic „Dimitrie Țichindeal”, Școala Gimnazială „Aron Cotruș” și Colegiul „Mihai Viteazul”, din Ineu, pentru a sta de vorbă despre efectele bullying-ului și prevenirea victimizării minorilor. În cadrul discuțiilor au fost dezbătute și aspecte legislative, contravenționale și penale, de interes pentru elevii care au împlinit sau urmază să împlinească vârsta de 14 ani.

  Activitățile în școli sunt desfășurate de polițiștii arădeni pentru a preveni orice activități care ar putea perturba procesul de învățământ și dezvoltarea armonioasă a copiilor, atât în școală cât și în societate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.