miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Polițiștii Biroului Siguranță Școlară au desfășurat o activitate cu preșcolarii, în parcul Reconcilierii

  de Andrada Bobiș | 28 aprilie 2023, 6:41 PM | Educaţie

  0

  Preșcolarii unei grădinițe private din Arad s-au întâlnit, vineri, 28 aprilie, în parcul Reconcilierii, cu comisarul șef Halgatina Claudiu de la Biroul Siguranță Școlară din IPJ Arad, acolo unde au desfășurat o activitate educativ-preventivă pe linia siguranței rutiere.

  Polițistul le-a prezentat copiilor recomandări și informații concrete legat de traversarea regulamentară pe trecerea de pietoni.
  Cei mici au traversat pe zebră alături de comisarul șef și s-au simțit cu adevărat în siguranță – așa cum de altfel era normal. Preșcolarii au înțeles cât de important este să se asigure de fiecare dată când se angajează în traversarea străzii, pentru siguranța lor.
  La fel, normal a fost atunci când copiii au fost fascinați să urce la bordul autospecialei prezentate și, astfel, au simțit pentru câteva clipe cum este să ,,fii polițist”. Sirenele… i-au dat peste cap și i-au lăsat cu gurile căscate…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.