Polițiștii Biroului Rutier Arad i-au învățat pe prichindei reguli de circulație

  de Special Arad | 17 October 2022, 3:40 PM | Educaţie

  0

  (foto: IPJ Arad)

  Comunicat. Pentru că educația rutieră începe încă de la cele mai fragede vârste, astăzi , 17 octombrie, polițiștii Biroului Rutier Arad au desfășurat o activitate informativ-preventivă la o grădiniță din municipiul Arad.

  Cei 40 de copii prezenți au învățat de la polițiști câteva reguli de circulație precum și modul corect de a traversa strada.

  „Micii pietoni” au fost încântați de cele prezentate, totodată exprimându-și dorința ca și pe viitor sa mai participe la astfel de activități alaturi de polițiști.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.