Polițiștii audiază o femeie din Lipova pentru contrabandă cu țigări

  de Special Arad | 13 februarie 2019, 12:32 PM | Lipova | Știri Arad

  0

  Comunicat. Polițiștii orașului Lipova cercetează o femeie pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă. Pe numele acesteia a fost emis un mandat de aducere în vederea audierii.

  La data de 12 februarie, efective mărite de polițiști au acționat pe raza orașului Lipova pe linia prevenirii și combaterii actelor de comerț ilicite.

  În urma activităților desfășurate, a fost depistată în flagrant o femeie care oferea spre vânzare țigarete de contrabandă.

  În fapt, efectuând un control în incinta unei societăți comerciale de pe raza localității Lipova, femeia de 40 de ani din Arad, administrator al unei societăți comerciale, oferea spre comercializare 880 fire țigarete de diferite mărci, susceptibile a fi din contrabandă.

  Întrucât administratorul societății în mod repetat și nejustificat, fiind citat de organul de urmărire penală, nu s-a prezentat în vederea audierii, pe numele acestuia a fost emis un mandat de aducere. Necesitatea emiterii mandatului a fost impusă de repetativitatea conduitei infracționale, pe numele femeii fiind întocmite până la data de 12 februarie, alte două dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii aceleiași infracțiuni, respectiv contrabandă.

  Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.