Polițiștii au reținut doi bărbați bănuiți că ar fi furat 20.000 lei și monede din aur din Secusigiu

  de Special Arad | 1 februarie 2019, 9:06 AM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  una dintre monedele de aur furate(foto: Poliția Română)

  Comunicat. Polițiștii Secției nr.1 rurale Arad au identificat și reținut doi bărbați bănuiți de un furt de bani și bijuterii in valoare de 25.000 de lei.

  La data de 28 Ianuarie, politiștii au fost sesizați despre comiterea unui furt din locuință de pe raza localității Secusigiu.

  La scurt timp de la comiterea faptei, polițiștii au identificat doi localnici bănuiți de comiterea activității infracționale. Din cercetări a reieșit că bărbații, de 21 și 28 de ani, ambii din Secusigiu, prin ruperea gardului împrejmuitor și forțarea ușii de acces, ar fi pătruns intr-un imobil de pe raza aceleiași localități, de unde ar fi sustras 20.000 de lei și monede din aur.

  Prejudiciul cauzat, în valoare de aproximativ 25.000 de lei, a fost recuperat.

  În baza probatoriului administrat, cei doi au fost reținuți de polițiști pe bază de ordonanță de reținere, urmând ca la expirarea măsurii să fie prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

  UPDATE: Familia dorește să aducă mulțumiri polițiștilor care i-au reținut pe hoții care i-au jefuit. Agenților Secției nr.1 Rurale Arad, le-au trebuit doar 12 ore pentru a-i prinde:

  „Sunt momente în viață când timpul vrea să ne pună la grea încercare, să ne testeze credința, speranța, iar unul din acestea a fost pentru mine seara zilei de 28.01.2019 când întors de la serviciu împreună cu soția am găsit casa spartă, împreună cu dispariția sumei de 20.000 RON plus obiecte de valoare din aur. Găsirea făptașilor și recuperarea prejudiciului în timpul record de 12 ore de la sesizarea organelor de drept, este pentru mine un caz de admirație profundă. Folosesc această cale pentru a mulțumi tuturor persoanelor implicate in soluționarea acestui caz, din cadrul Inspectoratului de Poliție a județului Arad- Secția I, Poliție Rurale și a Poliției Locale Secusigiu pentru modul profesional în care au arătat cum se lucrează în echipă acum la început de 2019. Ar fi multe de spus, dar vreau să închei cu un gând adresat tuturor celor din Poliția Arad implicați în soluționare: ,,Dumnezeu să vă binecuvânteze, împreună cu Instituția pe care o reprezentați.”

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.