luni, 4 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Polițiştii au dat 24 de amenzi, în urma unei razii în Checheci

  de Special Arad | 6 aprilie 2022, 9:06 PM | Știri Arad

  0

  Polițiștii Municipiului Arad împreună cu jandarmii arădeni și efective ale Poliției Locale Arad au desfășurat astăzi, 6 aprilie, în intervalul orar 17:00 – 19:00, o acțiune de amploare cu efective mărite în zona denumită popular ”Checheci”, cartierul Vlaicu din municipiul Arad.

  Activitatea a avut ca scop intensificarea măsurilor de combatere a faptelor ilicite, de reducere a riscului rutier și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

  În urma activităților desfășurate au fost legitimate 130 de persoane și au fost verificate 53 de autoturisme.
  Polițiștii au aplicat 21 de sancțiuni contravenționale în baza OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, în valoare totală de 4.495 de lei și 3 sancțiuni contravenționale în baza Legii nr.24/2007 privind reglementarea și administrarea spatiilor verzi din intravilanul localităților, în valoare totală de 600 de lei.

  De asemenea pentru neregulile constate a fost retras și un certificat de înmatriculare.

  Aceste acțiuni au un caracter permanent și vor continua și în perioada următoare.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.