Polițiștii au confiscat țigări de contrabandă, în urma unei razii la Macea

  de Special Arad | 21 februarie 2019, 11:34 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu cei ai Postului de Poliție Macea, cu sprijinul luptărorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad au desfășurat, ieri, două percheziții, la persoane bănuite de contrabandă.

  Polițiștii au desfășurat, ieri, două percheziții domiciliare la adresele unei femei de 60 de ani și a unui bărbat de 40 de ani, din localitatea Sânmartin (comuna Macea), bănuiți de contrabandă cu țigări.

  La domiciliul femeii au fost depistate 13.770 țigarete netimbrate, în valoare de 6.880 de lei, susceptibile a proveni din contrabandă, suma de 158 de lei, susceptibilă a proveni din comercializarea de țigarete, precum și înscrisuri.

  Țigaretele, banii și înscrisurile au fost indisponibilizate de polițiști, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.