sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Polițiștii au confiscat de la o femeie din Șiad cantități industriale de țigări de contrabandă și țuică

  de Special Arad | 24 octombrie 2019, 11:56 AM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Comunicat. Polițiștii Secției 5 Rurală Ineu au desfășurat, ieri, patru percheziții domiciliare. Au fost depistate peste 160.000 țigarete și peste 600 de litri de alcool.

  Polițiștii au desfășurat, ieri dimineață, 4 percheziții la imobilele deținute de o femeie de 57 de ani, din localitatea Șiad (comuna Craiva), bănuită de deținere și comercializare de țigări de contrabandă.

  În urma activităților desfășurate, într-un imobil au fost găsite 163.180 țigarete de diferite mărci, susceptibile de a proveni din contrabandă, iar în altul 680 de litri de țuică.

  Întreaga cantitate de alcool și țigări a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind continuate cercetările sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu, pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă și deținerea în afara antrepozitului fiscal a unei cantități mai mari de 200 de litri alcool.

  IPJ Arad precizează că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.