luni, 15 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Polițiștii arădeni au găsit toți minorii sesizați dispăruți, de la începutul anului și până în prezent

  de Special Arad | 20 mai 2016, 4:55 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Toți minorii sesizați dispăruți, de la începutul anului și până în prezent, la nivelul județului nostru, au fost depistați de către polițiștii arădeni.

  La începutul anului 2016, în evidenţele Serviciului de Investigaţii Criminale se aflau înregistrate  31 cazuri de dispariţie. Din totalul persoanelor sesizate dispărute,  19 au fost  minori (2 având vârsta sub 14 ani).

  În perioada analizată au fost soluţionate 25 cazuri de dispariţie, din care 18 minori. În  cee ace privește cel de-al 19-lea minor sesizat ca dispărut, cercetările efectuate de către polițiști au evidențiat că acesta se află împreună cu mama sa în Franţa.

  Majoritatea persoanelor sesizate ca dispărute sunt persoane care pleacă voluntar de la domicilii dar sunt și situații generate de către afecțiunile  medicale de care suferă  unele din acestea.

  Fotografia principală are un rol ilustrativ 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.