marþi, 23 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Politiști și voluntari, pentru comunitate

  de Special Arad | 21 decembrie 2021, 5:52 PM | Curtici | Macea | Știri Arad

  0

  Polițiștii din Curtici și Macea, împreună cu reprezentanți ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență, precum și membri ai comunității, au pus mână de la mână pentru întrajutorarea persoanelor în vârstă, singure, cele cu dizabilități sau cu situații materiale extrem de precare, anunță Inspectoratul de Poliție Juețean Arad.

  Astfel, din aproximativ 6.000 de lei, au fost cumpărate produse alimentare indispensabile, dar si dulciuri, articole de igienă și alte bunuri necesare vieții de zi cu zi.

  Astăzi, polițiștii și voluntarii s-au deplasat cu cadourile la aproximativ 30 de familii din Curtici, Macea și Sânmartin, reușind să aducă un strop de bucurie în viețile celor mai puțin norocoși.

  „Legătura dintre forțele M.A.I. și comunitate a fost întotdeauna foarte strânsă și prin aceste gesturi arătăm că suntem împreună la bine, dar mai ales la greu”, transmite IPJ Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.