miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  24 de noi polițiști la Poliția Municipiului Arad și la Posturile de Poliție din județ

  de Special Arad | 10 aprilie 2023, 3:10 PM | Știri Arad

  0

  24 de noi polițiști își vor începe activitatea la Poliția Municipiului Arad și la Posturile de Poliție din județ. Este vorba despre Polițiile orașelor Chișineu-Criș, Curtici, Lipova, Nădlac, Pecica, Sântana, dar despre Serviciul Criminalistic.

  Cei 24 de subofițeri sunt absolvenți ai școlilor de poliție “Septimiu Mureșan” din Cluj-Napoca și “Vasile Lascăr” din Câmpina, iar din 10 aprilie și-au început activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

  „Noii noștri colegi își vor desfășura activitatea la Poliția Municipiului Arad, polițiile orașelor Chișineu-Criș, Curtici, Lipova, Nădlac, Pecica, Sântana și la Serviciul Criminalistic. Comanda și colectivul IPJ Arad le-au urat noilor colegi <Bun venit și mult succes în carieră!>”, au transmis reprezentanții Poliției Arad.

   

  Citește și: Polițiștii arădeni tocmai și-au mărit efectivele cu 12 noi tineri absolvenți ai școlilor de agenți

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.