Polițiști din patru țări au pus la punct detaliile luptei împotriva traficului cu țigări

  de O. Peniță | 21 iulie 2014, 11:28 AM | Administraţie | Știri Arad

  0

  Polițiștii din patru țări (Bulgaria, Serbia, Ungaria și România) au încercat să dezvolte – prin intermediul unui proiect european – o rețea profesională de aplicare a legii, prin intermediul căreia să fie dusă „lupta împotriva contrabandei și contrafacerii de țigări”. Proiectul, PRO-NET (cofinanțat prin programul Hercule II al Uniunii Europene), care s-a derulat într-o perioadă de aproape un an de zile, a avut conferința de închidere vineri, la finalul săptămânii trecute, la Hotel Continental Astoria organizându-se cu acest prilej și o întâlnire cu presa arădeană.

  Adjunctul IPJ Arad, Nicolae Bătrân, în același timp și manager al proiectului, însoțit de Camelia Tuduce Berar au prezentat termenii generali în care s-au desfășurat etapele PRO-NET, spunând printre altele că „este o certitudine că lupta împotriva traficului de țigări va fi dusă cu o și mai mare șansă de reușită”.

  La finalul proiectului a fost elaborat și un manual privind politicile operaționale, strategice și bune practici în combaterea contrabandei pentru fiecare zonă vizată din cele patru țări amintite mai sus.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.