duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Polițist îngenuncheat de tragedia în care o familie a pierit într-un accident: „Sirenele se auzeau, dar parcă erau şi ele triste că nu pot face nimic”

  de - | 29 mai 2020, 3:41 PM | Naţional

  0

  O familie din Drobeta Turnu Severin a murit vineri dimineaţa într-un accident rutier. Tatăl avea 28 de ani, mama 23 de ani, iar copilul avea doar un an. Martor la eveniment a fost un poliţist din Constanţa, aflat în timpul liber, cunoscut pentru salvarea câinilor căzuţi victime ale luptelor ilegale.

  „ Am ajuns la câteva secunde după impact. Lumea blocată, la 5 dimineaţa oricum nu procesezi bine dar totuşi… Am sărit din maşină, asa cum o fac de fiecare data fără ezitare, când este vorba să ajut, am alergat până la maşina lovită… Dacă se mai putea numi maşina… Epava era lângă drum fumengand. În ea o familie… Lângă mine au mai coborât 2 femei, moldovence de alea adevărate care deşi speriate au pus mâna să mă ajute să deschidem uşa din spate, să ajutăm copilul.

  Era prea târziu pentru el, ca şi pentru tatăl lui ce se afla la volan… Mama lui încă respira. Sunase cineva la 112 înainte sa cobor eu lângă maşină. Pun mâna pe telefon şi sun şi eu şi întreb de un elicopter care ar trebui să vină şi să o salveze… La telefon sec… – Nu avem elicopter… Secundele treceau dureros de încet. Încercam să vorbesc cu ea să îi spun să reziste. Nu ştiu şi nu cred că mă auzea.

  Respira greu, dar am simţit că trebuie sa o fac… Într-un final, sirenele se auzeau, dar parcă erau şi ele triste că nu pot face nimic. Pompieri sunt şi rămân nişte eroi printre noi. Au făcut eforturi supraomeneşti. Dar astăzi nu a fost sa fie… Şi ei au fost depăşiţi. Şoferul de pe camionul repeta obsesiv: Am tras de volan până spre margine, dar au venit în mine. Era schimbat la faţă şi blocat de accident.

  Astăzi am îmbătrânit minimum 10 ani şi pentru prima oară m-am simţit neputincios. Am pierdut o luptă la care nu aveam sorti de izbândă. Viata este un drum spre moarte, de la primul strigăt până la ultima răsuflare…”, asta a scris Victor Maftei pe contul său de Facebook imediat după tragedie.
  Mai multe pe adevărul

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.