Polițist anchetat după ce victima criminalului arădean, pe care a tăiat-o cu drujba, a sunat la 112, iar acesta l-a trimis la culcare

  de - | 14 martie 2019, 11:20 AM | Regional

  0

  Este anchetă internă la Inspectoratul de Poliție Județean Timiș după oribila crimă de la Sânandrei. La finele lunii ianuarie, Doru Sebastian Munteanu a tăiat cu drujba ușa casei în care locuia Mihai Laiu și l-a tăiat pe bărbat de viu.

  Conform informațiilor furnizate de anchetatori, cei doi s-ar fi certat de la o mașină pe care victima i-ar fi vândut-o autorului faptei. Nemulțumit că vechiulul are defecțiuni, Munteanu l-a somat de mai multe ori pe Laiu să îi restituie banii, însă victima a refuzat, astfel că păgubitul a luat legea în propriile mâini și a decis să îl ucidă pe bărbat.

  Operațiunea nu a fost însă una rapidă, ținând cont de faptul că Munteanu a tăiat cu drujba ușa casei în care locuia victima. Îngrozit, Mihai Laiu ar fi cerut ajutor la 112. În prezent,  la IPJ Timiș se desfășoară o anchetă privind modul în care s-a intervenit în acest caz. Surse judiciare au declarat pentru ȘTIRIPESURSE.ro, că bărbatul a sunat la 112, iar apelul lui a fost redirecționat spre un polițist. Omul legii i-ar fi spus victimei să se ducă la somn pentru că sunetul de drujbă se aude de la vecini. Câteva zeci de minute mai târziu, bărbatul a murit în cel mai oribil mod cu putință, fiind tăiat de viu. Agresorul nu s-a oprit aici, ci i-a urmărit întreaga familie pentru a o ucide.

  Aceleași surse susțin că polițistul  care i-ar fi spus victimei să doarmă ar urma să fie mutat disciplinar de la 112, de altfel aceasta fiind unica sancțiune cu care s-ar putea alege.

  IPJ Timiș a confirmat pentru ȘTIRIPESURSE existența unei anchete interne pe această speță, fără a da însă detalii privind informațiile pe care le-am obținut de la surse judiciare. Instituția susține că ancheta este în curs, astfel că nu poate furniza detalii privind cercetările.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.