miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Politicianul Gheorghe Falcă a anunțat că omul Falcă suferă de cancer

  de Alin Olteanu | 1 februarie 2020, 2:26 PM | Politikos | Topic special

  5

  Zvonurile că fostul primar al Aradului, Gheorghe Falcă, are cancer, au apărut anul trecut, în toamnă. Redacția Special Arad, în ciuda faptului că a încercat, pe diferite căi, să afle dacă informația se confirmă, nu a reușit. Pe fostul primar nu-l puteam întreba fiindcă nu răspunde la telefoanele redacției noastre, considerând că suntem prea critici, ca jurnaliști, la adresa sa.

  Ei bine, în urmă cu cinci ore, într-o postare pe Facebook-ul personal, Gheorghe Falcă anunță că are într-adevăr cancer și că fiecare clipă câștigată în lupta cu necruțătoarea boală reprezintă încă o șansă de a o învinge.

  Iată cum anunță politianul Falcă boala pe care o are omul Falcă:

  „Fiecare zi, fiecare oră și fiecare clipă câștigată în lupta cu cancerul înseamnă tot atâtea șanse și speranțe de vindecare. Cu cât diagnosticul e pus mai devreme, cu atât mai repede începe bătălia pentru a rămâne împreună cu cei dragi. Ei, copiii noștri, familia, prietenii, ne țin în viață și ne redau puterile prin speranța și rugăciunile lor. Am înțeles asta în aprilie 2019, când am fost diagnosticat, iar apoi operat de cancer.
  PPE dorește ca Uniunea să aloce mai mulți bani pentru diagnosticarea timpurie a cancerului. Știu ce șansă uriașă poate oferi unui bolnav un diagnostic timpuriu și corect. Nu doar ca europarlamentar, ci și ca om, ca unul care am trecut prin această dramă și ca bun creștin, susțin acest demers. E o mână întinsă aproapelui nostru, un ajutor care îl poate salva de la multă suferință”.

  Înainte de această postare, în urmă cu două zile, tot pe Facebook, tot Gheorge Falcă anunța că în ultimii doi ani a muncit la cartea sa „Curajul de a prinde o stea căzătoare”:

  „Acum câteva clipe, trimise de editura Curtea veche, au ajuns la mine exemplarele de autor ale cărții la care am lucrat în ultimii doi ani. „Curajul de a prinde o stea căzătoare” a ieșit zilele acestea din tipar și pleacă în lume către potențialii ei cititori interesați de destinul dreptei românești. Curajul de a prinde o stea căzătoare încearcă să formuleze în mod clar și ușor de înțeles principiile care pot ghida spre victorie traiectoria noastră ca principal partid al dreptei românești.
  Am scris cartea plecând de la experiența personală a atâtor bătălii și competiții politice la care am luat parte. O experiență care m-a ajutat enorm să înțeleg principiile și valorile de care am fost atașat profund dintotdeauna și pe care, ajuns la maturitate politică, am putut să le formulez și să le aplic. Aceste principii, credința în libertatea individuală, în justiție nepărtinitoare, în valorile tradiționale ale familiei și patriotismului, sunt incontestabil dătătoare de speranță. Steaua căzătoare e, de altfel, în mod paradoxal, un simbol al speranței. Așa cum, la vederea unei stele căzătoare îți pui o dorință, proiecându-ți de fapt viitorul, la fel trebuie să ne păstrăm încrederea, să ne facem curaj și să mizăm pe aceste principii autentice și puternic diferențiatoare, clăditoare ale unei Românii mai bune.
  Sunt lucruri la care vă invit să reflectați, poate căutând cartea – ajunsă și în librării, și sunt idei pe care le voi dezbate public, în lunile care urmează, în turneul de promovare al cărții, alături de prieteni împreună cu care credem în aceleași valori”.

  În final, nu putem să nu-i urăm omului Falcă sănătate multă!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Un primar slab. Pentru ca in timpul mandatelor sale s-a lucrat scump, foarte prost si cu intarzieri de proportii, a se vedea doar cazul stadionului Neuman. Nu intru in amanunte, ar dura prea mult.
   A incercat si a si reusit sa compenseze( in fata celor dornici de a fi manipulati) prin lansarea multor proiecte care (unele de 10 ani) asa au si ramas. Adica nu s-a miscat nici macar un pai.
   Exact cum spun si cei de la specialarad, omului Falca multa sanatate!

   +57 voturi
   +1
   -1
  2. De multi ani a promis falca demolatorul ca baga buldozerul si darama ( e specialitatea lui ) toate constructiile ilegale de pe Marului din Alfa , fosta balastiera si zona inundabila a Muresului . Pana azi nu s-a tinut de promisiune , in zona colcaie de tigani autohtoni cat si din alte judete care striga , urla , injura , arunca resturi pe jos , fac mizerie la containere , merg pe drum desi exista trotuar , etc . Tiganii locuiesc in colibe darapanate si insalubre , construite fara avize si proiecte , nu platesc impozite . Garajele noastre aveau proiecte si toate avizele necesare , ce sa intelegem de aici ? Rusine lui falca cel fara cuvant si fara caracter !

   +5 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.