vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Poliția Rutieră este alături de Denis. Micuțului abandonat de părinți și crescut de bunică i s-a îndeplinit un vis | Foto-Video

  de Andrei Fuliaș | 6 aprilie 2018, 12:35 PM | Povești despre oameni | Topic special

  0

  Vă povesteam zilele trecute despre Denis, micuțul din Zimand Cuz, părăsit de mamă când avea nici trei luni de viață, de tată cu puțin înainte de a împlini patru ani și crescut de bunică, cu mai multe greutăți de cât ne putem imagina.

  Cel mai important vis al micuțului este să aibă o casă, iar acest vis este pe cale să se îndeplinească, cu ajutorul a sute de arădeni, a câtorva firme și, cel mai important, cu ajutorul lui Arpi Nistor, cel care „neoficial” l-a adoptat pe Denis și a început o campanie de strângere de fonduri pentru a-i construi acestuia o căsuță numai a lui.

  Citește mai multe despre povestea lui Denis aici: Denis… Are 4 ani și nu are nimic, decât o bunică fără venit. Viața acestui copil deștept, frumos și curat depinde de noi (Foto)

  Cel de-al doilea mare vis al lui Denis este ca, atunci când va fi mare, să devină polițist. Iar astăzi, preț de câteva minute, dorința micuțului a fost îndeplinită.

  Cu ajutorul comisarului șef Nicolae Crainic, de la Poliția Rutieră, Denis a avut ocazia să stea la volanul unei mașini de poliție, să pornească girofarul și sirena autospecialei și să se simtă polițist preț de câteva momente. Fericirea de pe chipul micuțului este greu de descris în cuvinte, așa că o să vă lăsăm să-l vedeți în fotografii și într-un material video ce vor fi atașate la finalul acestui articol.

  Surprizele pentru Denis nu s-au oprit aici. Un domn cu suflet mare, care își dorește să rămână anonim și pe care noi îl vom numi doar Cosmin, i-a dăruit micuțului o bicicletă și un echipament de polițist. Nefiind prezent și domnul Cosmin, bicicleta și echipamentul i-au fost înmânate lui Denis de către comisarul șef Crainic. Acesta din urmă, în numele său și al colegilor săi de la Poliția Rutieră, i-a dat bunicii lui Denis și un plic cu o sumă însemnată de bani. Acești bani vor fi depuși în cel mai scurt timp în contul micuțului.

  Prezenți au fost și câțiva tineri din Ansamblul „Florile Mureșului” din Vladimirescu, aceștia dăruindu-i micuțului o altă sumă de bani și care, de asemenea, vor ajunge în contul lui Denis. Iar după toate aceste surprize, Arpi i-a dus pe Denis și pe bunica lui la Selgros, pentru a-și face cumpărături de Paști, cumpărături care vor fi sponsorizate chiar de către cei de la Selgros.

  Și cum un lucru bun nu vine niciodată singur, în timp ce Arpi era cu Denis și cu bunica la cumpărături, un domn (care dorește să rămână anonim) l-a contactat pentru a-i face cumpărături micuțului. Dar fiindcă aceștia nu aveau un frigider în care să își țină toate bunătățurile primite de sărăbători, domnul în cauză s-a oferit să cumpere el un frigider. Astfel, începând de astăzi, Denis are și un frigider nou-nouț.

  Lucrările la noua căsuță a lui Denis au fost demarate cu ajutorul multor arădeni inimoși, dar fiindcă în urmă cu 3 zile tavanul casei vechi, în care Denis și bunica lui locuiesc, s-a prăbușit, noua casă trebuie terminată cât mai repede. Astfel că, cei care doresc să contribuie la proiectul „Casă pentru Denis”, o pot face donând orice sumă de bani, fie ea cât de mică, în conturile deschise pe numele micuțului de către Organizația Tinerilor cu Inițiativă. Conturile deschise la Banca Transilvania sunt:

  RO34BTRLRONCRT00J1593502 – pentru donații în RON

  RO83BTRL04604205J1593500 – pentru donații în EURO

  Totodată, pot fi donate și materiale de construcții, iar mai târziu, după finalizarea construcției, pot fi donate alte lucruri de uz casnic sau chiar mobilă. Pentru mai multe detalii, cei care vor să ajute sau cei care vor să doneze dar nu au timp să ajungă la bancă, pot să-l contacteze pe Arpi Nistor la numărul de telefon 0744.607.073, iar el vă va ajuta cu detalii sau se va deplasa la dumneavoastră după donație.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.