joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Poliția Locală Arad a asasinat gramatica, trăgând și Primăria după ea…

  de Mihai Todoca | 26 aprilie 2018, 2:44 PM | Pamflet

  2

  Hai că a-ți fost drăguți! Campania voastră (a Primăriei Arad și a Poliției Locale Arad) de prevenire și combatere a cerșetoriei este foarte bună, să nu ne înțelege-ți greșit. Să nu crede-ți că avem ceva neapărat cu campania pe care a-ți lansato. Măcar așa mai vedem și noi că face-ți ceva pentru a nui mai vedea pe toți cerșetorii cum ne cer bani. Dacă nu le mai dăm… poate că se vor lăsa și ei de practica asta.

  Dar nu sunte-ți un pic atenți? Cine a dat bunul de tipar nu a observat micutza shi drăgălasha gresheală?

  Nu știm cum mai exact vine asta cu „nu da-ți bani cerșetorilor”, și am zis că o vom lua ca la școală: ce a vrut să spună autorul?

  Avem câteva variante: să nu îți dai bani, de fapt e să nu îți ridici salariul de la bancomat, să începi să duci o viață de sihastru, să renunți la toate bunurile materiale etc.

  O altă variantă ar fi, să nu te corupi tu pe tine. Adică să îți setezi un cod de principii și valori morale și să nu te abați de la acesta oferindu-ți ție bani…. (asta nu ne-a ieșit).

  Și ca ultimă variantă (nu de alta dar rămânem fără idei, iar materialul oferit de autor nu prea ne încearcă imaginația) e să nu îți dai bani ție, să o lași pe alt fraier să o facă.

  Mulțumim pentru această descrețire de frunți, măcar ne mai ia gândul de la putoarea din Arad. La fel de putoare a fost și persoana care nu s-a dus la orele de gramatică de la școală.

  P.S. Sperăm că v-ați prins că greșelile de scriere au fost BINE intenționate!

  Încă o dată… celebra asasinare a limbii române pe un afiș oficial

  31302024 1936814346390105 3235970872116248576 n

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.