Poliția demontează suspiciunile asupra morții lui Dacian, tânărul care a fost găsit mort într-un șanț, azi dimineață în Frumușeni

  de Lucian Dănilă | 29 martie 2019, 8:38 AM | Frumuşeni | Știri Arad

  0

  (foto: Arhivă)

  Comunitatea din Frumușeni a fost zguduită la orele dimineții atunci când Dacian, un tânăr de aproximativ 30 de ani din Frumușeni, a fost găsit mort pe marginea unui șanț. Mai mulți polițiști, dar și un procuror, se află acum la locul unde a fost găsit trupul tânărului, nefind exclusă ipoteza omorului.

  „Nu știu ce s-a întâmplat cu el. L-am văzut căzut în șanț și nu am știut ce se întâmplă, iar când m-a apropiat am văzut că e mort. Îl știu pe băiat, e Dacian, al lui „Ciurdaru”, cum i se spune pe aici și nu știm încă dacă a fost omorât sau nu”, spune un localnic.

  Dacian a fost găsit într-un șanț în Frumușeni.

  Vom reveni cu amănunte.

  UPDATE: „Aducem la cunoștință că în această dimineață polițiștii din Frumuseni au fost sesizati despre faptul ca in șanțul de pe marginea străzii din localitatea Frumuseni se află un cadavru. S-a stabilit că este vorba despre un bărbat de 35 de ani din aceeași localitate.
  Nu sunt suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei infracțiuni. Cadavrul a fost transportat la SJML in vederea efectuării autopsiei. Se continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor si împrejurărilor decesului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Claudia Iuga.

   

  Imagine cu rol ilustrativ

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.