Încă o medalie pentru jucătoarea de tenis de masă Alesia Sferlea (CSM Arad): bronz la Top 16 juniori I

  de Dan Lazăr | 17 noiembrie 2022, 8:03 AM | Sport | Știri Arad

  0

  Top 16 juniori I, competiție găzduită la Bistrița, a ajuns la final, o reprezentantă a CS Municipal Arad reușind să urce pe podium.

  Trofeele au fost adjudecate, după un parcurs perfect în grupe și pe tabloul principal, de Elena Zaharia (LPS NR Constanța) și Bogdan Badea (CS Comunal Dumbrăvița).

  Medaliile de argint au fost obținute de adversarii din finale, Ioana Sîngeorzan (CS Gloria 2018 Bistrița) și Mihai Roșca (CSM Bistrița), iar podiumul a fost completat de medaliații cu bronz: Camelia Mitrofan (CSM Constanța), Alesia Sferlea (CSM Arad), Daniel Moldovan (CS Comunal Dumbrăvița) și Cristian Podar (CSM Bistrița).

  Sferlea a pierdut în semifinale, scor 0-4, cu viitoarea campioană. Recent, jucătoarea de la CSM Arad a câștigat două medalii în Cupa României la tineret și senioare, tot de bronz.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.