duminicã, 10 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Poliția de Frontieră a oprit trei migranți irakieni să treacă ilegal granița la Nădlac

  de Special Arad | 5 martie 2018, 5:30 PM | Nădlac | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Comunicat. Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II –Csanadpalota au depistat trei persoane din Irak care au încercat să iasă ilegal din ţară, evitând controlul de frontieră.

  În data de 04.03.2018, în jurul orei 02.30, la P.T.F Nadlac II – Csanadpalota o patrulă a poliţiei de frontieră a observat, în parcarea situată în terminalul destinat automarfarelor, pe sensul de ieşire din România, trei persoane de origine afro-asiatică care nu îşi justificau prezenţa în zonă. Din acest motiv au fost duse la sediul sectorului pentru cercetări.

  În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că cei în cauză sunt doi bărbaţi şi o femeie, cetăţeni din Irak cu vârste cuprinse între 23 şi 41 de ani, iar în cadrul primelor cercetări persoanele au declarat că doreau să ajungă într-un stat din Spaţiul Schengen.

  Poliţiştii de frontieră le-au întocmit persoanelor în cauză acte de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.