Poliția Arad are viitor. Șase tineri arădeni – admiși la Academia „Alexandru Ioan Cuza”

  de Alin Olteanu | 2 septembrie 2014, 2:15 PM | Ineu | Recomandările editorilor | Sebiş | Şiria | Știri Arad

  2

  Nu mai puțin de șase tineri, dintre care două fete, au fost admiși – în urma examenului – să studieze la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București. Aceștia sunt din Sebiș, Ineu, Șiria (doi), Mâsca și Arad, iar la finalul studiilor și pregătirilor vor fi încadrați în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

  Este vorba de Miloș Cosmin-Alexandru, Maxim Cătălin-Vili,  Petrușe Roxana-Iosefina, Filip Cristian-Florin,  Bodea Silvan-Mihai și Doboș Renata-Bianca. Rezultatul celor șase viitori polițiști este meritoriu, știut fiind faptul că intrarea la această Academie este una deosebit de dificilă.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Felicitări tinerilor și mult succes! Munca și efortul vostru au fost răsplătite, ați dovedit că se poate.Să aveți parte numai de rezultate frumoase și să fiți convinși că noi cei de acasă suntem alături de voi. Felicitări dascălilor, profesorilor voștri de limba română, istorie, limba engleză care au pus bazele la pregătirea voastră!

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.