sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Poliția Arad a reținut un preot caterisit din Lipova! Este condamnat pentru conducere cu permis fals, dar a comis-o din nou, doar că și mai grav!

  de Special Arad | 28 februarie 2020, 12:47 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Un bărbat din Lipova a fost prins joi, de polițiștii aceluiași oraș, conducând un autoturism fără a deține permis de conducere. Însă ca lucrurile să fie și mai „frumoase”, bărbatul în cauză era și băut.

  Dar dacă credeați că ceea ce v-am zis mai sus este tot subiectul acestei știri, v-ați înșelat. Bărbatul respectiv, pe cu initialele numelui său NP, este un fost preot, caterisit în urmă cu aproximativ 2-3 ani de zile (adică i s-a luat dreptul de a sluji).

  Însă nici măcar asta nu e tot. În 2018, NP a fost oprit de polițiști în trafic, iar când i s-a cerut să prezinte documentele, oamenii legii au constatat că acesta deținea un permis de conducere ucrainean, doar că era fals. Pe baza acestora, bărbatul în cauză a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendarea pedepsei, dar și cu anumite obligații, cum ar fi să nu recidiveze.

  Or, în cazul de față, putem spune că acesta este recidivist deja.

  În urma faptului că a fost prins conducând din nou fără permis, dar și cu 0,22 mg/l alcool în aerul expirat, NP a fost reținut pentru 24 de ore. Este foarte posibil ca, având deja o condamnare cu suspendare și aflându-se încă în perioada perioadei de supraveghere, de data aceasta să primească o condamnare cu executare.

   

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.