Întâlnire cu final nefericit. Un bărbat a ajuns să fie sechestrat și bătut de mai mulți indivizi

  de Special Arad | 5 August 2022, 8:04 AM | Naţional

  0

  Un tânăr din judeţul Vâlcea a fost sechestrat şi bătut, după ce a mers să cunoască o fată din Teleorman cunoscută pe o reţea socială, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Teleorman.

  În presa locală a apărut informaţia că băiatul a cunoscut-o pe fată pe o reţea socială şi au stabilit să se vadă, iar când a ajuns la locul indicat de fată, în localitatea teleormăneană Brânceni, a fost sechestrat, bătut şi umilit de mai mulți indivizi, care au şi transmis live pe o platformă online ce se întâmplă.

  În legatură cu informaţiile apărute în spaţiul public, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul IPJ Teleorman este abilitat să comunice următoarele: la data de 3 august 2022 prin 112 am fost sesizaţi cu privire la faptul că un tânăr ar fi fost ţinut împotriva voinţei sale într-un imobil din localitatea Brânceni şi asupra căruia s-au exercitat acte de violenţă”, precizează IPJ Teleorman, citat de Agerpres.

  Poliţiştii au aflat că tânărul, din oraşul Drăgăşani, judeţul Vâlcea, ar fi cunoscut pe o reţea socială o fată din comuna Brânceni. Conform Poliţiei, când s-a dus să se întâlnească cu ea a fost luat cu forţa şi urcat într-o autoutilitară, după care a fost dus într-o locuinţă din localitatea Brânceni.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.