marþi, 16 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Va fi război între Ucraina și Rusia?

  de E. Nola | 29 ianuarie 2022, 8:18 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  3

  N-avem ce face, din moment ce trei sferturi din români consideră că țara se duce – dar se duce măcar? – într-o direcție greșită, iar Joe Biden tocmai a vizionat un film despre cel de al II-lea război mondial.
  Altfel nu ne explicăm de ce a ajuns la concluzia că în februarie Rusia va ataca Ucraina.
  Nu că n-ar fi semne. Sunt destule: deja au o concentrare militară de peste o sută de mii de oameni la graniță și în februarie, cică, mai aduc 200 de trenuri de militărie (un tren militar standard are 50 de vagoane).
  Așa că asta este, apelăm din nou la ai noștri cititori, mult mai prevăzători decât ai lor, să ne lămurească: dincolo de faptul că deja este de aproape zece ani, va extinde Putin luptele din Donețk până la Kiev și mai încolo?
  Ia să vă vedem!

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Va fi război între Ucraina și Rusia?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Cu tot respectul, dar nu înțeleg despre ce țară este vorba în părerea celor trei sferturi de români? În ceea ce privește întrebările (răspunsurile) sondajului , după părerea mea lipsește un posibil răspuns mai categoric (fără alte aluzii) legat de neizbucnirea unui război (nou, sau cu deschiderea mai multor fronturi).

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.