miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Va fi Doru Sinaci și dacă da, de ce, senator de Arad?

  de E. Nola | 1 februarie 2020, 11:52 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  2

  Pe vremuri Doru era un tip fain.

  Crescut la Flacăra Roșie, avea toate calitățile și defectele care decurg de aici, inclusiv susținerea cursului simbolizat de Dorel Zăvoianu după ce Flacăra a devenit Adevărul.

  De fapt, Doru Sinaci, deștept și oportunist, nu a susținut niciodată nimic, ci a încercat să se descurce cum știa el mai bine.

  În anii două mii însă a trecut printr-o metanoia adevărată, ca să folosim un termen atât de drag bisericilor neoprotestante, renunțând la unele slăbiciuni umane și implicându-se plenar în proiectele sale de parvenire.

  Încet-încet a ajuns acolo unde se dorea, iar acum după ce a fost instrumental în crearea Epocii Falcă la Arad, primește și răsplata, intrând cu șanse nu foarte mari, dar reale pe locul doi a listei de senatori al PNL Arad. Fost director la Centrul Cultural Județean, actual director al Bibliotecii Județene, doctorul în istoria de paradă a locului, iată obține prin Falcă ceea ce nu a putut prin Zăvoianu sau alții de același calibru.

  Întrebarea noastră se referă mai mult la meritele reale ale lui Doru Sinaci, nu și la șanse, cele care, în ultimă instanță depind de jocurile politice de moment.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Va fi Doru Sinaci și dacă da, de ce, senator de Arad?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Vedeți alți arădeni implicați în politică și având o dimensiune culturală, intelectuală sau chiar umană superioară lui Doru Sinaci? Nu prea sunt! După rudimentari ca Todor sau Căprar, după ipocriți ca Sergiu Vlad sau Wiener, după ciolănari ca Avram Crăciun sau Calimente, după holograme ca Glad Varga sau Neluțu Cristina, iată că apare și un intelectual. Poate ca a făcut „pactul cu diavolul”, dar cine nu-l face, acum ca dintotdeauna?

   --2 voturi
   +1
   -1
   • Sinaci are totul pentru a fi senator… E citit , erudit chiar , dar e si sugaci. El trebuie sa aibe intotdeauna un birou mic sub biroul sefului, vezi Mihuta , vezi Iotcu , vezi Falca etc…Decat un spineless precum nea Doru , mai bine o holograma ca si Glad…Acelasi castig pentru aradeni.

    +2 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.