luni, 11 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Unde se va mai duce Gheorghe Falcă după ce se va întoarce din viitor?

  de Special Arad | 26 mai 2018, 12:29 PM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  4

  După cum am aflat cu toții, primarul nostru din ce în ce mai iubit săptămâna aceasta a ajuns în viitor – unde a văzut, în mod sigur, stadionul UTA gata -, de unde ne transmite vestea că abia așteaptă să se întoarcă pentru a ne putea povesti cum este acolo și să ne spună cele mai importante lucruri despre călătoriile (trip) în timp și în alte dimensiuni.

  A fost relativ ușor să ajungă în viitor, am aflat astfel că nu este vorba de o direcție în timp (Back to the Future), ci de un loc în prezent, în cazul de față fiind vorba de Japonia. De unde deducem că noi trăim de fapt în trecut, doar cei care fac lungi călătorii plătite de alții se pot considera în viitor.

  Elena Udrea, de exemplu, asta ca să vorbim de cineva de care Gheorghe Falcă este sau a fost – oricum în viitor astea nu mai au sens – apropiat, așa cum a fost și de alții care în zilele acestea fac lungi și iluminatoare călătorii în viitor.

  Tocmai de asta, ne gândim că aceste călătorii n-au cum să se termine, e ca o obișnuință, ca să nu spunem dependență, viitorul ar putea fi prezent pentru Gheorghe Falcă acolo unde noi ne-am aștepta mai puțin.
  Să vedem câteva posibile locații:

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Unde se va mai duce Gheorghe Falcă după ce se va întoarce din viitor?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.