Pola Zilei: Unde să mergem în vacanță?

  de E. Nola | 12 iunie 2021, 11:13 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  2

  Acum când pandemia e pe sfârșite și încă nu se arată niciun val nou și chiar dacă la britanici cifrele infecțiilor sunt în creștere, arădeanul a început să se gândească la vacanță.
  Nu e nicio îndoială, se vede asta și din interesul manifestat pentru prognozele meteo, acestea în ultimele zile depășind la audiență până și crimele sau accidentele cele mai macabre. Acuma e drept, înainte vreme nu era chiar așa, orașul avea ștrand, avea pădure, acum doar așa în urme, fără strălucire și chemare, așa încât arădeanul se gândește să plece din oraș de fiecare dată când dorește să se simtă bine.
  Desigur, sunt multe posibilități, problema mai mult e cu putirința după buget cam mică pentru cei care nu sunt înfipți în relațiile reciproce care împart, desfac și reorientează banul public.
  Cu toate acestea cu toții visează la câte o vacanță plăcută, odihnitoare și spectaculoasă dacă se poate.
  Să vedem, deci, ce se poate, ce s-ar putea și ce ar fi de dorit…

   

  Sondaj: Unde să mergem în vacanță?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Fain scor 66 la 26 pt. Bidi!!
   Adevărul că arată bine și nici nu are garduri pe interior și nu mai spun că are cea mai tare saună umedă ever (cu condiția să nu se deschhidă ușa la saună la fiecare 10 secunde).
   Așteptăm o administrație pedelistă (acuma liberalo-portocalie) să-l distrugă cu niște politruci veniți de pe sate, puși pe semnat sifonări de bani.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.