marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Unde să aibă loc manifestările teatrale de vară ale primăriei?

  de E. Nola | 30 mai 2020, 10:29 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  5

  Situația este clară, așa cum ne-a anunțat actorul viceprimar Bulbuc: la grădina de vară a Centrului Cultural Județean nu va avea loc nicio stagiune de vară.

  Să-și vadă actorii și muzicienii de treburile lor, până atunci vor sta în concediu, iar după ce și-au văzut de treburi vor purcede prin oraș, prin cartiere și coclauri, să se dea în stambă oral în folosul primăriei, mai precis al culorii care domină la primărie.

  Asta este ideea, prin cartiere actorii se vor produce în organizarea administrației care îl are în vitrină pe Călin Bibarț, iar mai în spate un pic, dar mult mai vizibil, un personaj despre care nu mai trebuie să spunem nimic și așa am spus prea mult.

  Că e campanie electorală făcută cu actorii de la teatrul de stat și clasic Ioan Slavici, este evident, nici nu ne mai rămâne altceva decât să găsim cele mai bune locații pentru aceste spectacole electorale cu actori.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Unde să aibă loc manifestările teatrale de vară ale primăriei?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. În completarea sondajului dvs., îndrăznesc să vă propun și eu un sondaj cu 3 întrebări:1 Câte cărți au citit cei 3 crai de la Primărie: una, două sau trei?; 2: Câte cărți au citit doamnele de la Centrul Cultural Municipal: una, două sau trei?; 3: Dacă după lectură au avut sau nu, migrene?

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.