Pola Zilei: Unde, când, cum și de ce se va mai interzice vânzarea de băuturi alcoolice în Arad?

  de Special Arad | 7 octombrie 2017, 4:48 PM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  4

  Primăria condusă de Gheorghe Falcă funcționează la turație maximă.
  Cu ocazia comemorării din acest an a memoriei celor 13 Generali executați la Arad a luat chiar o măsură care amintește de vremuri de mult apuse, nemaivorbind de faptul că ilustrează și părerea cam nefavorabilă a primarului despre cei pe care îi reprezintă în salonul dreptunghiular din Palatul Administrativ, de altfel la fel de alb precum Casa Albă.
  În 6 Octombrie, adică în vinerea care a trecut, vânzarea de băuturi alcoolice a fost interzisă în centrul Aradului.
  Având în vedere viitoarele pericole care ar putea fi create în oraș prin consumarea de băuturi alcoolice la ocazii, respectiv în locuri și timpuri nepermise, venim în ajutorul Primăriei cu noi propuneri!

  prohibition-31-1024x640

  Sondaj: Unde, când, cum și de ce se va mai interzice vânzarea de băuturi alcoolice în Arad?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Eu cand tot spun ca asta e un comunist de adevareatelea nu ma crezut nimeni doamne dar cat mai poate sa suporte Aradeni prostia acestui tovarasel ajuns primar pe spatele altora si na acum le da piciorul in dorsal ca na e primarel stapanul Aradului mosia lui personala acum ii linge pe toti cum poate ca doar doar mai prinde iar ciolanul mosiei.

   +2 voturi
   +1
   -1
   • Nu selectăm, eliminăm doar comentariile vulgare și jignitoare.
    Nefiind cazul cu cel al Dumneavoastră, vă mulțumim pentru observație.
    Fiind sâmbăta, mai întârziem cu aprobarea, atâta tot.
    Și ne-ar conveni nouă să ne ridicăm la înălțimea Domnului Pop, din păcate ca simpli jurnaliști cu hei-rupu mai scăpăm câte un acord, literă sau virgulă…
    Noroc cu cititorii atenți care ne mai scot din incultură…

    +2 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.