Pola Zilei: Unde ar mai trebui organizate concerte rock simfonice pentru a acoperi mizeria orașului?

  de Special Arad | 23 June 2017, 11:28 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  Luați de treburi, de motiuni de cenzură și descinderi furtunoase ale DNA si alte serviciii de combatere a corupției, am cam neglijat polele noastre care sondează inconștientul și conștientul superficial al arădeanului, ultima polă datând de pe vremea când Simona Halep pierdea finala de la Roland Garros.

  Nici nu mai vrem să ne amintim de acest insucces previzibil și așteptat, trecem de aceea la altele, mult mai apropiate de noi, printre care concertul rock simfonic din Cetatea Aradului, desfășurat în fața unei biserici baroce în ruini, luminte în rosu, asta pentru a nu uita că trăim totuși în țara lui Dracula.

  Pornind din această imagine demnă de scriitori mult mai buni decât noi, ne-am pus întrebarea unde ar mai trebui să organizăm astfel de manifestări vampirice prin care să ascundem realitatea crudă în care ne bălăcim cu un zâmbet tâmp pe obraz.

  Sondaj: Unde și de ce să mai organizăm concerte de rock simfonic?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.