Pola Zilei: Președinte avem, cine să fie primarul?

  de E. Nola | 23 November 2019, 2:06 PM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  8

  Chiar dacă ne place sau nu, vom avea de duminică seară un nou președinte, indiferent dacă va fi nou în primul sau în cel de al doilea mandat.

  Urmează alegerile din mai, alegeri care în Arad au o dublă miză. Prima e dacă PNL-ul telecomandat de Falcă prin Geani Pistru va renunța la Bîlcea în favoarea lui Bibarț, scutindu-l astfel pe cel de al doilea de o alegere contra firii, a doua se referă la șansele celorlalți candidați în frunte cu Mihai Fifor, cel care ve reveni printre noi dacă Doamna Dăncilă va capota duminică. Altfel, normal, rămâne la București, PSD-ul lui Căprar fiind în posibilitatea să caute un candidat local, mult mai adecvat jocurilor cu PNL-ul.

  Dar mai este și USR-PLUS, alianța care și-a desemnat candidatul din partea USR în persoana deputatului Sergiu Vlad, rămâne de văzut dacă Bulumac se bagă la PLUS.

  Dar mai este și ALDE și PRO, nemaivorbind de UDMR-ul cel veșnic pus pe nu se știe ce, avem așadar de unde alege. Sau de alți candidați independenți de care nu am auzit până acum doar așa în treacăt.

  Rămâne doar întrebarea: la ce ne folosește?

  Sondaj: Președinte avem, cine să fie primarul?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. „Bibi este pentru noi PNL-ul cu fața umană”, domule vorbești serios? Sună a feblețe pentru dvs acest Bibi cu față umană! Probabil îl veți vota și ca independent! Uite ca unii deja merg după fentă si Bibi e pe doi în acest sondaj! Nu uit când a fost în emisiune la TVA și a zis ceva de genul:” Să-i bată Dumnezeu pe aia de la Retim”, imediat a apărut articol pe Special Arad cu fața umană și sinceră a lui Bibarț! Aveți o feblețe pentru el? Ăsta e tot creația lui falcă și mă așteptam la altceva de la voi!
   Sebastian Bulumac ar fi cel mai potrivit pentru funcția de primar la Arad! Restul fac doar politică și diversiuni! Bulumac iubește acest oraș, nu a agramat ca falcă, nu e prost ca falcă, nu e arogant ca falcă, nu e duplicitar ca falcă, nu e hoț ca falcă, nu e mincinos ca toți cei din PNL Arad și ca ceilalți din PSD! Între Sergiu Vlad și Bulumac, l-aș alege pe al doilea, păcat că nu candidează și arădeanul e comod, ușor de manipulat de unii… cu fețe umane!

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.