Pola Zilei: Pentru ce să mai protestăm?

  de E. Nola | 3 aprilie 2021, 10:52 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  5

  Având în vedere că unii dintre noi s-ar putea simți frustrați văzând protestele din ultima vreme, ne-am gândit să oferim câteva variante de proteste alternative.

  În fond și la urma urmei nu toată lumea înțelege importanța protecției împotriva virusului, din moment ce viruși și virusuri există de când îi lumea – mai precis virusuri, că viruși doar de când e calculatorul – iar omul e obișnuit cu lupta împotriva lor. În cel mai rău caz pierde lupta. Conjurație mondială există, de asemenea, din cele mai vechi timpuri, iar unii dintre noi se folosesc de ea în interes propriu.

  Tocmai de aceea am decis să săpăm mai adânc, să atragem atenția concetățenilor noștri asupra unor lucruri și obiceiuri cu care s-a obișnuit, nerealizând faptul că fac parte din aceeași categorie a obiceiurilor și obligaților impuse fără niciun scop și utilitate, doar așa ca unora să le meargă mai bine și să se folosească de noi.

  Lista este lungă, începem cu cele mai banale și tocmai de aceea acceptate fără protest, unii chiar făcând un obicei și o plăcere să se folosească de ele, să se comporte de parcă ar fi normal și de la sine înțeles.

  Sondaj: Pentru ce să mai protestăm?

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • @egalitate! NU compara 10 august cu ce faceți voi acum! Atunci nu “hastagistii” spărgeau vitrine și incendiau! TOT unii cu atâta carte cât au cei care protestează acum au incediat și devastat magazine!
    Voi cei de acum,mulți nu aveți o zi pe cartea de munca, numai la șters cu coatele mesele la terase și cârciumi! S-a văzut în atâtea imagini de peste tot din țară, ce panarane ciocolatii erau în primele rânduri în frunte cu actrița xxx,cerva,iosefina vieții sau bahmuteanca!
    După protestatarii din august 2017,Piata Victoriei era curata, după voi duhnea a gunoaie !
    Pun pariu că mai lut de 10 clase nu ai si acelea făcute din mila profesorilor! DACĂ le ai și acelea +

    0 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.