Pola Zilei: Pe cine ați vedea de la Arad în guvern?

  de E. Nola | 23 October 2021, 10:14 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  5

  Având în vedere și luând în considerare că suntem în plină criză guvernamentală, iar ai noștri ca brazii se implică plenar în frunte cu primul om – de Gheorghe Falcă zicem, naturalmente, Isaura -, ne-am gândit, așa între două vaccinuri, pe cine ați vedea Dumneavoastră, stimații noștri mult mai așa și pe dincolo decât ai lor, de la Arad cu plăcere în guvernul care se formează în aceste zile.
  Desigur prima opțiune e ca și închiriată, în fond omul se fotografiază lucrând la programul de guvernare și se vede prim-ministru la televizor, dar, ne-am gândit noi, încă odată după vaccin, că mai sunt și alții, chiar destui care tind spre cele mai înalte culmi ale progresului și fericirii.
  Și pentru că guvernul, dacă va fi, va fi unul minoritar susținut de PSD, pe lângă liberali și unguri, poate-poate, mai prinde un post acolo și un pesedist. Că de USR nici vorbă, sunt crizatori după cum ne-a spus profu’ de fizică golfer de la Sibiu, deci vedeți-vă de treabă Domnilor.
  Așa că ne-am gândit noi ce ne-am gândit, unguri în Arad nu am găsit, singurul mai cât de cât e oricum prefect, așa că, ia vedeți!

   

  Sondaj: Pe cine ați vedea de la Arad în guvern?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.