sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Pe cine ați vedea cu plăcere ca noul președinte al PNL din Arad?

  de E. Nola | 19 iunie 2021, 1:40 PM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  9

  Chiar dacă nu se mai îmbolnăvește nimeni, chiar dacă cei cu dare de mână își plănuiesc concediul la munte, dar mai ales la mare, la PNL e agitație mare.

  E vorba, așa cum se știe, desigur, de alegerile interne, alegeri care pornesc de jos în sus și care au și început deja, urmând ca în toamnă cândva să ajungă la vârf, alegând noul președinte, mai precis stabilind dacă rămâne Orban – desigur, Ludovic – sau va fi înlocuit cu cineva din visele umede ale lui Rareș Bogdan, că despre Klaus Johannis nu ne permitem să presupunem că visează cu ochii deschiși.

  Aceeași treabă este și la Arad, se pune problema dacă Gheorghe Falcă rămâne sau pleacă, mai precis dacă este cineva sau mai mulți care pot pune în paranteză închisă la ambele capete domnia din cele mai vechi timpuri ale inginerului doctor în comunicare și în multe altele. Pe de altă parte, nu este ca la centru, aici la Arad temerea este mai mare, grupurile contra se bănuiesc doar, sunt ca șerpii ascunși în nisip, vor ieși la suprafață doar în ultima clipă și atunci dacă soarele e puternic.

  Cu toate acestea, noi vă întrebăm cum vedeți „cestiunea”, pe cine ați vedea viitorul președinte la PNL Arad. Sau poate că nu…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Pe cine ați vedea cu plăcere ca noul președinte al PNL din Arad?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. "Aventuri pe bicicleta"

   Niste coate goale toți. Bai penalilor locul vostru este în lagăr de reeducare, pentru că după voi lăsați doar alții și mai ticăloși. Dovada sta starea de spirit a cetățenilor care efectiv v-ar îngropa de vii fără cele mai mici regrete sau remușcări.

   +9 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.