duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Pe care dintre cei doi, Bibi și Sergiu, l-ați alege primar? Și de ce?

  de E. Nola | 27 septembrie 2019, 11:56 AM | Pola Zilei

  1

  Împins din spate de Geani – cea care, sesizând cu intuiția ei feminină că Bibi Călinfiledinpoveste Bibarț punctează masiv în ultima vreme, s-a mutat de la Canal și Apă la stația de pompare din Consiliul Județean -, Sergiu Bîlcea intră în ring.

  Adresându-se „oamenilor faini” din Arad, ridică oarecum tardiv mănușa aruncată de Bibarț, făcând astfel evident pentru tot arădeanul, indiferent dacă-i fain sau nașpa, că meciul se joacă, va veni vremea când va trebui să aleagă între el și omul nostru din Târnova. Chiar dacă liderul local PNL dirijează din balon – mai precis din Bruxelles – mersul treburilor și chiar dacă l-a desemnat drept succesor.

  Având în vedere toate acestea și multe altele despre care vom mai avea vreme să vorbim, vă punem vouă, stimații noștri cititori, mult mai mult decât ai celorlalți, întrebarea: dacă mâine ați putea alege dintre cei doi, pe cine ați pune ștampila?

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Pe care dintre cei doi, Bibi și Sergiu, l-ați alege primar? Și de ce?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.