Pola Zilei: Oare unde este Bibi când nu este?

  de E. Nola | 12 septembrie 2020, 10:40 AM | Pola Zilei | Topic special

  9

  Săptămâna care a trecut a avut loc o premieră mondială la Arad.

  La dezbaterea televizată la TV Arad dintre candidații la primărie ale PNL, USR/PLUS și UDMR, candidatul PNL, altfel superactivul Călin Bibarț, nu s-a prezentat, în locul său venind șeful său direct de partid, europarlamentarul Gheorghe Falcă.

  Prezența sa la această dezbatere a fost cu atât mai neobișnuită cu cât este totalmente neobișnuit în astfel de cazuri – în care candidatul se prezintă electoratului, în confruntare cu ceilalți candidați -, ca el să fie înlocuit cu cineva care nu candidează.

  Trecem peste unicitatea întâmplării, suntem mai mult preocupați de sănătatea și starea Domnului Bibarț, facem noi ceea ce nu a făcut Ghilea sau ceilalți doi candidați rămași cu gura căscată – au aflat pe moment că Domnul Falcă vine în locul Domnului Bibarț – ne întrebăm, oare ce a pățit Bibi de nu a putut veni?

  Sondaj: Oare unde este Bibi când nu este?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. La dezbaterea TV a fost cine trebuie, că doar Bibi este pe bază de Procură, participant la alegeri din partea lui falca, … că doar la primărie nu poate avea salariul de europarlamentar și nici nu-l lasă legislația UE să stea pe două scaune în același timp. Deci, să mă scuzați că vă atrag atenția, dar se pare că nu ați înțeles cum stau aranjamentele. Bibi a fost și în cazul în care o șmecheresc din nou, ar putea să fie încă patru ani, primar pe hârtie, delegat prin Procură de reprezentare a dictatorului, unicului și magnificului de neânlocuit, Tictorul Aradului.

   +7 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.