vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Oare ce face Gheorghe Falcă cu fața la zid?

  de E. Nola | 18 iulie 2020, 9:00 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  2

  Fotografia care a făcut senzație în zilele trecute vine de pe timeline-ul politicianului Nr 1 al Aradului, omul care nu mai are nimic de demonstrat.

  A demonstrat cu vârf și îndesat că este mult mai descurcăreț  decât oricare dintre noi, mai mult, are o calitate la care noi doar putem visa transpirați în lungile nopți de vară: el spre deosebire de cei care se pricep la ceva, nu se pricepe la nimic, dar asta nu îl oprește să se apuce de orice dacă asta îi folosește sau îi unge ego-ul.

  Doctor în comunicare cu probleme la plural, era de neînchipuit să nu se priceapă și la sport. Vezi UTA, vezi stadionul și supermarketurile din locul lor, vezi Trei Insule, un loc pentru decatloniști adevărați, fiindcă acolo nu poți intra dacă nu te pricepi măcar la zece sporturi, înotul fiind doar unul dintre ele.

  Nu ne-a mirat așadar ultima imagine lansată pe FB pentru proști și dujmani cu care Gheorghe Falcă ne încântă mintea și pune la lucru lingăii care dau like ca aparatul de numărat bancnote și comentează bisilabic în două-trei cuvinte: Să vă fie bine! Sănătate și La Mulți Ani, indiferent de ce văd ei în poză în afară de Ghiță cel dat naibii.

  Nu și noi. Ne uităm atent și punem întrebări, așteptând răspunsuri.

  Dar nu de la el, ci de la Dumneavoastră.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Oare ce face Gheorghe Falcă cu fața la zid?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.