joi, 30 mai, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: O soție pentru Arad! Pe care ați alege-o?

  de E. Nola | 6 septembrie 2019, 2:43 PM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  1

  (foto: thequench.com)

  Nu putem trece fără câteva cuvinte și gânduri pe lângă inițiativa fostei doamne Bîlcea, actualmente tot Bîlcea, de a candida la postul de primar al Aradului.

  Doamna Laura, după unii Crișan, după ea însăși încă Bîlcea, a pornit, din câte ne dăm seama, din înțelepciunea milenară după care în spatele fiecărui bărbat de succes stă o femeie puternică. Ideea ei a căzut în apa stătută a presei arădene precum o balegă de vacă în ochiul de apă rămas după ploaia trecută, punând în mișcare idei și bănuieli, planuri și proiecte, creând o emulație administrativă care lipsește de mult Aradului.

  Noi am luat ideea de coarne, gândindu-ne „și ce-i dacă doamna Laura are dreptate și a venit vremea pentru o femeie în fruntea orașului, din moment ce bărbații-primari de până acum au dat cu bâta în baltă?”, chiar dacă unii dintre ei au reușit astfel să scoată și ceva peștișori pentru bucătăria proprie.

  Am trecut repede în revistă oferta, nu este prea mare, ceea ce ne arată din nou misoginismul înnăscut arădean, vă propunem totuși câteva variante, așteptând de la dumneavoastră, stimații noștri cititori, mult mai altfel decât ai lor.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: O soție pentru Arad! Pe care ați alege-o?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Are balta pește! Vă dau doar două potențiale „matroane ale bordelului numit eufemistic Primăria Arad”: 1.Anamaria Nyeki! Demonstrează mereu că este din aceiași faită cu oficialii arădeni, ceea ce garantează continuitatea procedurilor de până acum. Ba mai are și neamuri (sau nu?) demne de un loc în schemele caracalene ale Aradului post falkone! 2.Dacă tot am adus vorba de metropola sudistă a monstrului devorator de minore (sub acoperire parcheto-polițistă), de ce să n-o avem în vedere chiar pe Daniela Dincă, cea care duce pe culmi glorioase tradiția infracțională a familiei râmaro-dincană, sucursala Vest?!

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.