Pola Zilei: N-au vândut niciun bilet până acum! De ce nu se mai duce arădeanul la ștrand?

  de E. Nola | 24 mai 2019, 11:29 AM | Pola Zilei

  2

  Că e vremea rea, ar fi primul și cel mai evident răspuns.

  Numai că, în cele trei săptămâni de când s-a deschis, au fost câteva zile mai calde și însorite, cu toate acestea, așa cum declara directorul Recons agenției de presă Agerpres, în această perioadă n-au vândut niciun bilet de intrare pe ștrand. Să ne înțelegem bine: nici unul!

  Nici cu abonamentele nu stau cu mult mai bine, au reușit până la data declarației directorului să vândă 30 de abonamente la preț redus și 2 (două, n-am uitat zeroul) normale, adică abonamente standard.

  Știind că pentru arădeanul de pe vremuri între 1 Mai și 30 Septembrie orașul se confunda cu ștrandul, ne întrebăm, degeaba, stim asta, ce se întâmplă acum, unde a dispărut arădeanul care vara se muta la ștrand sau la Trei Insule. Mă rog, spre deosebire de  ștrand, unde există acum o pasarelă măiastră, la Trei Insule nici pod de acces nu mai există.

  Încercăm câteva răspunsuri, fiind convinși că nici unul nu epuizează complexitatea delăsării administrative locale, unele însă ar putea, în lipsă de altceva, să ne mai încălzească inimile.

  În lipsă de altceva…

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. La care strand?
   Nu mai exista un strand. mare, frumos, complex si accesibil ci o zona pietonala, niste alei, un parc in care in doua cotete, in spatele unui gard de factura neofascista sunt doua stranduri mici si chinuite. Aceste doua cotete cu bazine separate unul de altul nu pot fi numite strand. Strand ar fi daca intrarea s-ar face, pentru TOATE facilitatile acolo unde a fost pana acum cativa ani si la preturi care sa fie accesibile tuturor, fiindca strandul a fost initial o zona de servicii de petrecere a timpului liber pentru toata lumea si nu doar pentru cei care sunt in bani (de regula cocalari cu pretentii si fite de elita) ar trebui revizuite preturile.
   Recomand autorului sa mearga la Bidi care arata mult mai bine si nu este impartit in cotete, ca sa afle lumea ca nu-i musai sa mergi la unguri.
   Numarul de bilete vandute este indicatorul relevant si obiectiv care arata falimentul conceptului impus de Falca si de pedelistii lui redusi, hoti, cocalari , fitosi, vindicativi si deghizati intr-un galben foarte murdar.

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.