joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: La ce și cum să folosim trotinetele electrice?

  de E. Nola | 26 iunie 2021, 9:09 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  De câteva săptămâni am pășit în rândul orașelor civilizate: avem și noi trotinete electrice.
  Este drept, am avut și când eram mititei de tot, mai ales noi, băieții, dar nu erau electrice. Trebuia să dai din picior ca să avansezi, ceea ce nu era chiar așa de rău, având în vedere că erai în creștere și nu trebuia să mergi la sală ca să faci mușchi la picioare.
  Nu cred că voi folosi vreodată aceste minuni ale tehnicii cu care ne-a înzestrat onor Primăria, chiar dacă în spate putem întrezări și ceva interese. Mai bine merg pe jos, de altfel e aici un paradox: poți folosi aceste trotinete doar dacă ai împlinit 14 ani. Cu toate acestea nu prea am văzut pe ele oameni trecuți de 30, majoritatea celor care le folosesc fiind băieți și bărbați mai tineri.
  Nu trebuie să ai diplomă în psihologie să realizezi de ce e așa, în fond în Arad să te pui pe două roți, având în vedere starea pistelor de biciclete, este o provocare prea mare pentru cei în vârstă, fără să mai vorbim de femei serioase.
  Pe urmă mai e și prețul. Chiar dacă o firmă o dă cu șaizeci de bani și ceea de-a doua cu șaptezeci, diferența nu este esențială. Dacă calculezi, vei realiza că este cel mai scump mijloc de transport din oraș, de fapt nici nu este mijloc de transport, ci de distracție.
  Având toate acestea în vedere, noi vă întrebăm, având în vedere că sunteți mult mai pricepuți ca ai lor, cum ar fi bine să ne folosim de aceste mijloace cu care ne-a cadorisit primăria în prag de vacanță.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: La ce și cum să folosim trotinetele electrice?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.