Pola Zilei: La ce scumpiri să ne mai așteptăm în Arad în noul an?

  de Special Arad | 12 ianuarie 2018, 2:33 PM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  4

  Luați oarecum prin surprindere, arădenii au început să-și facă monetarul.
  Chiar dacă scumpirea biletelor la tramvaie și alte mijloace zise de transport nu-i atinge pe toți, scumpirea impozitelor pe case și terenuri poate fi endemică, mai ales pentru adevărații arădeni, cei care au casă, masă și familie la dispoziție.
  Cu aceste semne la orizont, ne-am gândit noi unde va lovi oare în viitor administrația locală, prin ce metode și mijloace va mai scoate ceva mărunțiș din buzunarul arădeanului buimac și binevoitor în continuare.

  Sondaj: La ce scumpiri să ne mai așteptăm în Arad în noul an?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.