Pola Zilei: La ce întreprinderi și instituții vor fi numite în viitor rude și prieteni de politicieni locali?

  de Special Arad | 5 aprilie 2017, 12:04 PM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  Întrebările noastre din ce în ce mai incisive pun pe gânduri arădenii. La ultima polă am bătut toate recordurile, e drept, am întrebat ceva ce atinge direct sufletul arădeanului mediu. Ne bucurăm că peste o mie dintre concetățenii noștri au răspuns la chemare, și cu atât mai mult ne bucurăm că majoritatea doresc redenumirea Aradului în Cinema Ghiță City, mai mult decât atâta: sunt de acord cu înălțarea unui mall în piața din fața Primăriei.

  Venim de aceea cu o altă întrebare de actualitate, legată de cea trecută, având în vedere că în orașul astfel redenumit să fie puși în funcții doar oameni de încredere, de preferință rude, dar măcar prieteni ai celor care vor conduce pe cele mai înalte culmi orașul nostru astfel renăscut.

  Deci, încă odată deci: Unde să se numească noi șefi dintre prietenii și rudele politicienilor arădeni?

  Sondaj: La ce întreprinderi și instituții vor fi numite în viitor rude și prieteni de politicieni locali?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.