marþi, 28 mai, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: La ce anunțuri surprinzătoare ne mai putem aștepta din partea perechii Faur-Bîlcea?

  de E. Nola | 11 iunie 2022, 10:17 AM | Pola Zilei

  1

  Din când în când mai apare și Bibarț – ieri a reușit să îi congratuleze pe cei din transporturi –, dar marea majoritate a anunțurilor referitoare la Arad sunt oferite publicului interesat de cei doi adjuncți ai lui Gheorghe Falcă.

  Desigur, nici Cionca nu se lasă mai prejos – astfel am aflat recent că în jurul Aradului numărul halelor unde camioanele își descarcă marfa se va mări cu încă una –, Ghiță al nostru vine cu rafinamente – au fost livrate primele tramvaie Bucureștilor –, dar grosul rămâne în sarcina perechii Faur-Bîlcea sau Bîlcea-Faur, alegeți varianta care vă place mai mult.

  Ultima lor apariție a fost pe terenul din fața Colegiului Moise Nicoară. Acolo se lucrează de o vreme la punerea la punct a terenului de sport, proces prezentat pe larg în Special, dar perechea nu putea să scape momentul și să anunțe că lucrările sunt aproape gata. Nu e exclus să se chiar termine…

  Este evident că duoul este folosit de marele om de la Bruscles pentru a îngrădi orice manifestare publică lui Bibarț, nenorocitul fiind obligat să apară și el pe unde poate, în marea majoritate a cazurilor la ocazii care nu spun prea multe și sunt mai mult protocolare.

  Așa încât vizionăm noi anunțuri care să ne arate cine conduce de fapt Aradul…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Greierele lui Pinnochio

   O marunta corectura, domnule profesor: ”vizionăm noi anunțuri care să ne arate cine conduce de fapt Aradul” necesita o nuantare (va spun ca e una sigura!), respectiv ”vizionăm noi anunțuri care să ne arate cine TINE MORTIS SA ARATE OAMENILOR CA MAI conduce de fapt Aradul”. Stiti, ma gandeam la un scenariu horror pentru unii din gasca , tot horror, a ”marelui vizionar” dintotdeauna al Aradului (de fapt, ”viziunea vizuinii” a lui Sorescu!). Daca ”geniilor” de la Bucuresti li se destupa mintea (aia minimala) si, cand vor trece la reorganizarea teritoriala, vor realiza ca Aradul n-are nimic de-a face cu Banatul, ci mai degraba cu Crisana, si, in consecinta, vor face o regiune cum ar fi geografic normala, ce ”apocalipsa” ar fi pentru unii, si ce batalie ar fi pentru singura functie ramasa in Arad: cea de primar. Ca greu sa creada cineva ca la o eventuala regiune l-ar bate cineva pe Bolojan (mi-l si inchipui pe Cionca in batalia asta!). Eventual s-ar intoarce Cionca la un post de ”sef de raion”, ca acolo l-ar ajuta experienta din fosta meserie 🙂
   Ah, si cate scenarii imi imaginez deja! Maine ma duc sa aprind o lumanare pentru asta! 🙂

   +7 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.