Pola Zilei: De unde a avut PNL Arad banii pentru lansarea stelei căzătoare Bîlcea?

  de E. Nola | 8 februarie 2020, 11:44 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  8

  Chiar și după ziarul de casă, au fost patru mii de fani Falcă la lansarea de la Polivalentă a lui Sergiu Bîlcea, cel care fără prompter nu știe să spună nici „vicepreședinte”.

  Ai noștri reporteri, prinși între mașinile peneliștilor veniți la Polivalentă, ziceau de 4500, oricum la cei din sală mai trebuie să socotești câteva sute bune de persoane, cei care au asigurat „logistica” manifestării, una cum n-a mai fost pe aici de pe vremea odiosului împușcat de Crăciun. Este adevărat, nu cu Tina Turner și alte „sonorizări” într-o sală cu „acustică” aproximativă, nu ca cea a sălii unde concertează Filarmonica, o trupă pe care domnul Falcă a ținut neapărat s-o scoată în evidență cu această ocazie.

  Cert este că a fost ceva măreț, irepetabil și nemaipomenit, un exercițiu al elefantului turbat care face la repezeală un șoarece, mirându-se că nu dă din trompă.

  Dincolo de astea însă, o asemenea manifestare costă. Nu punem chiria sălii, în fond asta se poate aranja la acel nivel, nici măcar benzina peneliștilor, însă tehnica și alte cele înseamnă bani, ajunge să ne gândim că un filmuleț de câteva minute poate costa zeci de mii. De euro. Ca la Inspir Arad.

  Așa că ne întrebăm și noi ca proștii, de unde banii, domnule? De fapt, ne întrebăm de ce și pentru ce, în situația în care în Arad ai avea enșpe locuri în care să le bagi cu folos.

  Sondaj: De unde a avut PNL Arad banii pentru lansarea stelei căzătoare Bîlcea?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Dubla masura, constatata in unele comentarii. Daca facea,, ciuma rosie” o astfel de lansare dadea bine sa intrebi de unde bani. In cazul in care ,, holera galbena” a organizat asa ceva, mucles, ciocu’ mic, toata lumea drepti.
   Cand dadea guvernul ,, ciumei rosii” ordonante pe banda rulanda , lumina cerul patriei de sutele de mii de telefoane ale TFL-istilor. A dat guvernul Ludovic 25 de ordonante pe innoptat, nu e nicio problema.
   Asadar, dubla masura.

   +25 voturi
   +1
   -1
  2. Jenant! Să ne alegem un primar care nu e capabil să lege două vorbe !? Toată vara și-a făcut reclamă la Centrul Cultural ” preocupat” să înmâneze diplome elevilor de zece. De atunci mi s-a părut jenant; se vedea clar că nu avea nici o treabă cu elevii ( care meritau mult mai mult decât o bucată de hârtie ca pretext pentru reclamă). Păcat că, deși aspiră la această funcție de ceva vreme, nu a fost capabil să pregătească un discurs. Ne merităm soarta când alegem incompetenți!

   +9 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.